fb

Τι είναι το κίνημα της κίτρινης αγάπης;

Αν δεν υιοθετείς άκριτα τα κοινωνικά στερεότυπα, αν δεν ξεχωρίζεις τους ανθρώπους με βάση το επάγγελμα, αν δεν τα βλέπεις όλα μαύρα ή άσπρα, τότε έλα στο κίνημα της κίτρινης αγάπης!

Έχεις καλή καρδιά και το ξέρουμε. Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά ξέρουμε ότι βαθιά μέσα σου αγαπάς τους πάντες, ακόμα και τους οδηγούς ταξί.

Η Taxiplon ήρθε για να βελτιώσει την εικόνα του κλάδου, δείχνοντας στον κόσμο ότι δεν είναι όλοι κακοί. Θέλουμε οι πελάτες να αισθάνονται άνετα μαζί τους και να είναι χαρούμενοι όταν μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους. Θέλουμε να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν βγαίνουν έξω τη νύχτα ή χρειάζονται μια διαδρομή για να γυρίσουν από τη δουλειά αργά το βράδυ. Ο στόχος μας είναι απλός: να αποκαταστήσουμε κάθε αδικία, στερεότυπο, προκατάληψη για τους χιλιάδες επαγγελματίες οδηγούς που κυκλοφορούν στην πόλη.

Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται για τους επαγγελματίες οδηγούς και να τους βοηθήσουμε να γίνουν μέρος της λύσης.

Αν θέλεις να συμμετάσχεις μαζί μας σε αυτή την αποστολή, τότε καλώς ήρθες!

Μπες στο kitrini-agapi.gr , δήλωσε συμμετοχή στο κίνημα και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα όπως ταξίδια και smart συσκευές από το Huaweistore.gr .

Share this post