fb

Την 1η φορά που θα ανοίξεις την εφαρμογή, και εφόσον δεν είχες λογαριασμό taxiplon στο παρελθόν, πάτησε ΕΓΓΡΑΦΗ. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα λάβεις έναν μοναδικό με SMS. Αντίγραψε τον στην επόμενη οθόνη και είσαι έτοιμος να κάνεις τη βόλτα σου!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την πληρωμή της διαδρομής με κάρτα; Μην αγχώνεσαι γιατί μπορείς να πληρώσεις τον οδηγό με μετρητά. Εάν δεν έχεις μετρητά ο οδηγός μας θα σε κατευθύνει στο κοντινότερο ATM και θα σε επιστρέψει στον προορισμό σου. Ενναλακτικά μπορείς να μας καλέσεις στο 18222 ή στο 2102773600 και ένας έμπειρος εκπρόσωπος μας θα σε κατευθύνει.

Κάθε ολοκληρωμένη διαδρομή αποθηκεύεται στο Ιστορικό των διαδρομών σου. Αν ξεχάσεις ένα προσωπικό σου αντικείμενο στο ταξί, κάλεσε στο 2102773600 δίνοντας τα στοιχεία της διαδρομής σου και ένας εκπρόσωπος μας αναλαμβάνει να σε συνδέσει τηλεφωνικά με τον οδηγό για να συνεννοηθείς για τον τρόπο παραλαβής του.

Για διαδρομές που προγραμματίζεις μέσα από το App της Taxiplon πληρώνεις πάντα το πόσο που αναγράφεται στο ταξίμετρο κατά την ολοκλήρωση της διαδρομής.

• Βάση της υπάρχουσας νομοθεσίας η ελάχιστη χρέωση είναι τα 4€. Η ελάχιστη χρέωση στο ραντεβού και στις κλήσεις από εφαρμογή διαμορφώνεται στα 5€

Από την αρχική οθόνη της εφαρμογής κάνε click στο πράσινο εικονίδιο με το ρολογάκι. Επίλεξε το σημείο παραλαβής και προορισμού αλλά και τον τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια διάλεξε την ημερομηνία και ώρα επιθυμείς να μετακινηθείς. Αφού καταχωρήσεις το ραντεβού σου, μπορείς να το επεξεργαστείς ή να το διαγράψεις από την επιλογή «Ραντεβού» του κεντρικού Menu.

Όταν επιλέγεις ένα Taxiplon για τη μεταφορά σου από/προς το Αεροδρόμιο, Λιμάνια ή Κτελ συμπλήρωσε στα σχόλια για τον οδηγό τα απαραίτητα στοιχεία.
Αεροδρόμιο -> Flight number
Λιμάνια -> Το όνομα και τη διαδρομή του πλοίου
ΚΤΕΛ -> Το δρομολόγιο και την ώρα αναχώρησης

Μπορείς να καλέσεις ένα Ταξί για 3ο πρόσωπο και να παρακολουθείς την πορεία του καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Προσοχή! Στο τέλος μη ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις την πληρωμή!

Η Taxiplon σου δίνει την δυνατότητα καταχώρησης της Χρεωστικής/Πιστωτικής σου κάρτας από το Menu -> Οι κάρτες μου -> Προσθήκη κάρτας.
Εάν καταχωρήσεις περισσότερες από μια κάρτες, θα πρέπει να ορίσεις μια ως default επιλογή.

Από το Menu -> Οι κάρτες μου, επέλεξε την κάρτα που θέλεις να διαγράψεις. Σύρε προς τα αριστερά την επιλογή σου και θα εμφανιστεί ο κάδος της Διαγραφής.

Το Taxiplon App σου δίνει την δυνατότητα να πληρώσεις την διαδρομή σου με μετρητά απευθείας στον οδηγό ή με την χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα επιβεβαιώνοντας το ποσό στην οθόνη του κινητού σου κατά την αποβίβαση. Αν είσαι κάτοχος της κάρτας Alpha Bank Bonus, έχεις τη δυνατότητα να συλλέξεις Bonus πόντους στις καθημερινές σου διαδρομές με Taxiplon, αλλά και να τους εξαργυρώσεις.

Στην οθόνη επιβεβαίωσης της διαδρομής, κάνε click στο γρανάζι το οποίο βρίσκεται δεξιά από το promo Code και επίλεξε τρόπο κλήσης με «Επιλογή οδηγού». Η επιλογή σου αποθηκεύεται και για τις επόμενες διαδρομές, μέχρι να το αλλάξεις ξανά στο «Πλησιέστερος οδηγός».

Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής, η εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα να αξιολογήσεις τον οδηγό και την εμπειρία σου από 1 έως 5 Αστέρια.

Με τα Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα επιτρέπεται η μεταφορά κατοικίδιων ζώων με την προϋπόθεση ότι: είναι καθαρά, είναι ήρεμα, έχουν ένδειξη κτηνιατρικού ελέγχου, καταλαμβάνουν θέση μόνο στο δάπεδο του αυτοκινήτου, συνοδεύονται απαραίτητα από ένα άτομο και είναι τοποθετημένα σε ειδικό καλάθι ή τσάντα μεταφοράς. Εφόσον τηρούνται αθροιστικά όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις συμπλήρωσε στα σχόλια για τον οδηγό ότι στη διαδρομή σου θα έχεις μαζί και το κατοικίδιο σου.

Αναλαμβάνουμε την άμεση αποστολή δεμάτων, χριστουγεννιάτικων δώρων, κλειδιών, φακέλων, ρούχων, καλά σφραγισμένων τροφίμων, υπολογιστών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων, αγαθών άμεσης ανάγκης και πολλών άλλων προϊόντων. Κάλεσε στο 18222 ή στο 2102773600 ώστε να ενημερωθείς για το κόστος της αποστολής και εμείς θα παραλάβουμε και θα παραδώσουμε το δέμα σου με ασφάλεια, ταχύτητα και διακριτικότητα.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά ανήλικων ασυνόδευτων παιδιών άνω των 12 ετών, υπεύθυνα και με ασφάλεια. Μπορείς να παρακολουθείς όλη την διαδρομή του οχήματος από την ανάθεση στον οδηγό μέχρι και την αποβίβαση.

Εάν έχεις στη διάθεσή σου ένα κουπόνι προσφοράς, μπορείς να το εξαργυρώσεις καταχωρώντας το στην οθόνη επιβεβαίωσης της διαδρομής και συγκεκριμένα στο πεδίο Promo Code. Εάν η καταχώρησή σου είναι επιτυχής, θα ενημερωθείς αυτόματα με το μήνυμα της προσφοράς. Εάν το κουπόνι δεν είναι έγκυρο, θα λάβεις σχετική ειδοποίηση.

Επιλέγοντας το menu στην εφαρμογή, πατήστε το μολύβι και στην συνέχεια διαγραφή λογαριασμού.