fb

Γιατί να γίνεις πράσινος οδηγός.

Η taxiplon, έκανε πρώτη το βήμα προς την πράσινη μετακίνηση, εγκαινιάζοντας σε συνεργασία με την Nissan το πρώτο ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα, το Nissan Leaf.

Στην προσπάθεια μας να συμβάλουμε και εμείς σε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση, ξεκινάμε μία σειρά από ενέργειες ώστε να προτρέψουμε τους οδηγούς μας να στραφούν προς την ηλεκτροκίνηση. Στόχος μας είναι τα επόμενα δύο χρόνια να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους χρήστες της εφαρμογής μας την επιλογή της ηλεκτρικής μετακίνησης.

Συγκεκριμένα οι συνεργάτες οδηγοί μας οι οποίοι έχουν ηλεκτρικό ταξί , θα έχουν 2 χρόνια εντελώς δωρεάν στην taxiplon. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να δέχονται κλήσεις και να εξυπηρετούν διαδρομές χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι πράσινοι οδηγοί μας θα λαμβάνουν δωρεάν από εμάς συσκευή και για την χρήση της εφαρμογής taxiplon driver. Η taxiplon θα παρέχει και 10% έκπτωση στην ασφάλιση των ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργαζόμενες με εμάς ασφαλιστικές εταιρείες.

Αν είσαι οδηγός ταξί και θέλεις να μάθεις περισσότερα ή χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή και αγορά ηλεκτρικού ταξί, συμπλήρωσε την φόρμα εδώ https://www.taxiplon.gr/become-our-partner/ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

Share this post