fb

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πράσινη μετακίνηση.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα της Taxiplon για την ενίσχυση της πράσινης μετακίνησης στην Ελλάδα αποτελεί η νέα συνεργασία της με την Blink Charging Hellas. Τώρα οι επαγγελματίες οδηγοί ηλεκτρικών ταξί της εταιρείας μας έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας υπηρεσίες φόρτισης.

Η υφιστάμενη συνεργασία προσβλέπει στη μελλοντική ανάπτυξη ενός διευρυμένου «πράσινου» δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών ταξί σε διάφορα σημεία στάθμευσης επαγγελματικών οχημάτων – ταξί όχι μόνο για να μπορούν οι επαγγελματίες οδηγοί να μετακινούνται απροβλημάτιστα στους δρόμους της Αθήνας αλλά και να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματός τους.

O κύριος Νίκος Νικολάου, CEO της εταιρείας Taxiplon δήλωσε σχετικά με την συνεργασία.

“Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που η Taxiplon A.Ε. συμπράττει με την Blink, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο παραγωγής και εγκατάστασης ταχυφορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση του νέου στόλου ηλεκτροκίνητων ταξί, που πρώτοι εισάγαμε στην Ελληνική αγορά στα τέλη του 2020.

Αφού ευχαριστήσω τα στελέχη της Taxiplon και της Blink για τις προσπάθειες που έκαναν για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνεργασία, θα ήθελα να καλέσω τους επαγγελματίες οδηγούς να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ενημερωθούν για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης στον κλάδο των ταξί και να γίνουν μέλη της Taxiplon, της πιο δυναμικά και τεχνολογικά εξελισσόμενης εταιρείας στον χώρο του ταξί! ”

Share this post