fb

Έκθεση TAXI SHOW 2018. Μεγάλη κλήρωση Taxiplon με δώρο ένα Skoda Octavia 7!

Για ακόμα μία χρονιά, η Taxiplon συμμετέχει στην έκθεση TAXI SHOW που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου 2018. Πρόκειται για τη μόνη κλαδική έκθεση που αφορά στη βιομηχανία ταξί, στην οποία θα παρουσιαστούν καινοτόμες προτάσεις για το μέλλον του κλάδου, σύγχρονα οχήματα, εξελιγμένος εξοπλισμός, εξαρτήματα καθώς και τεχνολογία και υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών αλλά και του τρόπου εργασίας των επαγγελματιών.

Οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί που θα επισκεφθούν το περίπτερο της Taxiplon στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα Skoda Octavia 7! Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι οδηγοί που συνεργάζονται με την Taxiplon καθώς και όσοι επαγγελματίες κάνουν εγγραφή στην Taxiplon έως το τέλος της έκθεσης TAXI SHOW κερδίζοντας τη συνδρομή του πρώτου μήνα συνεργασίας.

Στο περίπτερο της Taxiplon, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες συντονισμού μεταφορικού έργου της εταιρίας, τις ευκαιρίες συνεργασίας για τους οδηγούς, τα οφέλη των εφαρμογών της για τους επαγγελματίες καθώς και για καινοτόμες προτάσεις τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Taxiplon θα βρίσκονται προσκεκλημένες εταιρίες τεχνολογίας με στόχο να παρουσιάσουν πρωτοποριακά προγράμματα ασφαλούς οδήγησης.

Επισκεφθείτε την Taxiplon στην έκθεση TAXI SHOW και ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες που προσφέρει η συνεργασία με μια μεγάλη και διαρκώς ανερχόμενη ομάδα που εμπιστεύονται καθημερινά περισσότεροι από 10.000 επιβάτες.

Share this post