fb

Taxiplon: H Νο1 ελληνική εφαρμογή ταξί τώρα διαθέσιμη και στα Ιωάννινα.

Εδώ και λίγους μήνες έχουμε διαθέσιμη στα Γιάννενα μια εφαρμογή που την κατεβάζεις στο κινητό σου και καλείς ταξί με λίγα κλικ. Ήρθε και στην πόλη μας επιτέλους ένα taxi app και φέρνει μαζί του καινοτόμες λύσεις μετακίνησης αλλά και μοναδικές υπηρεσίες που δεν είχαμε πριν διαθέσιμες!
Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα…

Τι μπορείς να κάνεις με το Taxiplon app.

Πέρα από το προφανές, που είναι να καλέσεις ταξί, μπορείς να δεις από πριν το εκτιμώμενο κόστος της διαδρομής σου! Μπορείς ακόμη να επιλέξεις πληρωμή με κάρτα, να κλείσεις ραντεβού για ταξί μέσα από την εφαρμογή, για συγκεκριμένη μέρα και ώρα μέχρι και 3 μήνες πριν! Αν θέλεις μπορείς να διαλέξεις ακόμη και τον οδηγό σου εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή. Αν είσαι πιο πολύ του τηλεφώνου, κανένα πρόβλημα, απλά κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Τaxiplon στο 26511 30239 και ένα Τaxiplon θα είναι στην πόρτα σου. Και μιας και είπαμε για τηλεφωνικό κέντρο πρέπει να ξέρεις ότι η Taxiplon έχει το μεγαλύτερο τηλεφωνικό κέντρο στην Ελλάδα και  λειτουργεί 24/7. Οπότε ακόμη και αν ξεχάσεις κάτι στο ταξί στις 3 το πρωί γυρνώντας από το αγαπημένο σου bar, μπορείς να καλέσεις αμέσως το τηλεφωνικό κέντρο που θα ενημερώσει άμεσα τον οδηγό σου!

Κατέβασε το τώρα

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.iqs.taxi_plon

App Store https://apps.apple.com/gr/app/taxiplon-app/id1329703402?l=el?l=el

AppGallery https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C101499329

και δες όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής στο κινητό σου!

Τι προνόμια φέρνει για τους οδηγούς ταξί;

Ο ερχομός της Taxiplon στα Γιάννενα δεν είναι καλά νέα μόνο για τους επιβάτες αλλά και για τους οδηγούς ταξί. Πλέον οι οδηγοί ταξί των Ιωαννίνων μπορούν να έχουν την δική τους, πρόσφατα ανανεωμένη, εφαρμογή οδηγού ταξί της Taxiplon με μοναδικές υπηρεσίες εφάμιλλες ή ακόμη και καλύτερες από αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού. Οι οδηγοί  αποκτούν πρόσβαση σε ένα νέο πελατολόγιο που περιλαμβάνει επισκέπτες που έρχονται στα Γιάννενα, είτε για λόγους εσωτερικού τουρισμού είτε για επιχειρηματικούς λόγους,  από την Αθήνα ή από άλλες πόλεις της Ελλάδας στις οποίες δραστηριοποιείται η Taxiplon και είναι χρήστες της εφαρμογής. Μέσα σε μόλις λίγους μήνες παρουσίας στα Γιάννενα οι οδηγοί ταξί, που συνεργάζονται με την Taxiplon, δέχονται τουλάχιστον δέκα κλήσεις την ημέρα για διαδρομές και ταυτόχρονα οι χρήστες της εφαρμογής αλλά και του τηλεφωνικού κέντρου αυξάνονται με διψήφια ποσοστά κάθε μήνα! Απ’ ότι φαίνεται η Taxiplon έχει μπει δυναμικά και ήρθε για να μείνει  επενδύοντας σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίου οφέλους με τους οδηγούς ταξί.

Αν θέλεις και εσύ σαν επαγγελματίας οδηγός να συνεργαστείς με την Taxiplon μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου online ευκολά και γρήγορα στο https://www.taxiplon.gr/become-our-partner/

Τι σημαίνει ο ερχομός της Taxiplon  στα Γιάννενα για επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και καταλύματα;

Η Taxiplon δεν είναι όμως μόνο μια εφαρμογή κλήσης ταξί. Με την Taxiplon οι επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία στα Γιάννενα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τεχνολογικά εργαλεία που θα απογειώσουν τις υπηρεσίες τους και θα κάνουν την παρακολούθηση του μεταφορικού τους έργου ακόμη πιο εύκολη. Όλα αυτά τα καινοτόμα εργαλεία η Taxiplon τα προσφέρει δωρεάν στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της.

Taxiplon e-Smart Business για επιχειρήσεις

Το E-smart business είναι μια online πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει και εξελίξει η Taxiplon για να προσφέρει στις συνεργαζόμενες εταιρίες ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο προγραμματισμού και διαχείρισης του μεταφορικού τους έργου. Τι μπορεί να κάνει ο επιχειρηματίας μέσα από αυτή; Να καλεί ταξί ή να προγραμματιζει ραντεβού, να παρακολουθεί το ιστορικό των διαδρομών, να αναθέτει οικονομικά όρια ανά user αλλά και να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση της διαδρομής, από την ώρα της κλήσης μέχρι και την αποβίβαση. Τέλος αν χρειαστεί βοήθεια μπορεί να κάνει κλήση ή να στείλει email στο business call center της Taxiplon, απευθείας μέσα από την πλατφόρμα!

Taxiplon button για ξενοδοχεία και καταλύματα

Η Taxιplon προσφέρει λύσεις για ξενοδοχεία και καταλύματα που μπορούν να κάνουν τη δουλειά του ξενοδόχου πολύ πιο εύκολη! Για παράδειγμα τo Taxiplon Button, μία πρωτοποριακή εφαρμογή η οποία δίνει την δυνατότητα στο ξενοδόχο να καλεί ταξί προς συγκεκριμένους προεπιλεγμένους προορισμούς (π.χ. κέντρο πόλης, αεροδρόμιο, λίμνη) με το πάτημα ενός κουμπιού! Τόσο απλά τόσο γρήγορα.

Made in Greece

Σημαντικό είναι να ξέρεις ότι η Taxiplon είναι και παραμένει μια ελληνική εταιρεία που διαθέτει περισσότερους από 1.500 εγγεγραμμένους οδηγούς και 300.000 χρήστες της εφαρμογής πανελλαδικά. Έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιοτική και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών της καταφέρνει να κοιτάει στα μάτια τον πολυεθνικό ανταγωνισμό επενδύοντας ασταμάτητα σε νέες τεχνολογίες που σαν στόχο έχουν να κάνουν τις μετακινήσεις μας ακόμη καλύτερες!

Αν ανυπομονείς να δοκιμάσεις το app της Taxiplon κατέβασε το εδώ
Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.iqs.taxi_plon

Share this post