fb

Νέο APP Taxiplon! Κάνε κλικ & θα έχεις ένα ταξί τώρα!

Στα τέλη Ιουλίου λανσαρίστηκε με επιτυχία η νέα εφαρμογή της TAXIPLON, τόσο στο Google Play store για εκδόσεις android, όσο και στο iTunes app store για συσκευές iPhone.

Η νέα εφαρμογή, πέραν του μικρού της μεγέθους (μόλις 11MB), βελτίωσε σημαντικά την εμπειρία TAXIPLON, προσφέροντας όλη την γκάμα των υπηρεσιών με ένα κλικ.

Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν πλέον, εκτός της άμεσης κλήσης ταξί, να καταχωρούν μέσω της εφαρμογής ένα ή περισσότερα ραντεβού σε προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το κόστος της επιλεγμένης διαδρομής, να καταχωρήσουν τις αγαπημένες τους τοποθεσίες και διαδρομές, να ορίσουν του αγαπημένους τους οδηγούς και να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία του αυτοκινήτου από το σημείο εκκίνησης μέχρι το σημείο παραλαβής. Τέλος αν χρειαστεί, έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας με τον οδηγό αν χρειαστεί να δοθούν συμπληρωματικές πληροφορίες ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χρήστη.

Τη νέα εφαρμογή TAXIPLON passenger μπορείτε να τη βρείτε στο Google Play store στη διεύθυνση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taxiplon.pass&hl=gr για την έκδοση android και στο iTunes app store στη διεύθυνση https://itunes.apple.com/gr/app/taxiplon-passenger/id541564631?mt=8 για συσκευές iPhone.

Ένα από τα 1.200 αυτοκίνητά TAXIPLON με ένα κλικ στην πόρτα σας.

Η TAXIPLON είναι εδώ!

Share this post