fb

Βράβευση της εφαρμογής Taxiplon Passenger στα Mobile Excellence Awards 2019!

Στην Taxiplon επιλέγουμε να ενσωματώνουμε στρατηγικά ψηφιακές λειτουργίες, σε μια συνεχή προσπάθεια ανανέωσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών μας. Η προσπάθειά μας αυτή επισφραγίστηκε με διάκριση στα φετινά Mobile Excellence Awards για τη νέα εφαρμογή Taxiplon Passenger η οποία απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Redesign-Relaunch στην ενότητα Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Mobile Εφαρμογών.

Η βράβευση στην ενότητα αυτή αφορά σε σχεδιαστικές καινοτομίες mobile εφαρμογών που αφορούν κυρίως το user interface, την αισθητική, τη σχεδίαση και την τεχνολογία υποστήριξης και ικανοποίησε όλους εμάς για την προσπάθειά μας καθώς και για τη στενή συνεργασία μας με την εταιρία ATCOM στο έργο αυτό.

Η τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2019, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications, με την υποστήριξη του ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της ΕΕΚΤ, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΠΕ, του GRECA, του ΕΙΠ και του Hellenic CIO Forum της ΕΕΔΕ. Στην τελετή, στην οποία συμμετείχαν ενεργά 280 στελέχη της αγοράς, βραβεύθηκαν και φέτος οι βέλτιστες πρακτικές και τα πιο καινοτόμα mobile apps και projects της χρονιάς.

Η αναγνώριση στα φετινά Mobile Excellence Awards, δείχνει ξεκάθαρα πως το Taxiplon Passenger App είναι εδώ για να δείξει τη νέα εποχή στις υπηρεσίες μεταφοράς και να αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την εξέλιξη του ευρύτερου κλάδου της μετακίνησης.

Share this post