fb

Έκθεση Ταξί στη Μαδρίτη. Παρουσίαση καινοτομιών στο χώρο του ταξί.

Για μια ακόμα χρονιά έλαβε χώρα στη Μαδρίτη μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο χώρο του Ταξί. Πρόκειται για τη Feria del Taxi Madrid 2018 που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Την έκθεση επισκέφθηκαν εκ μέρους της Taxiplon ο πρόεδρος της εταιρίας κος Α. Κατσαντώνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Ν. Νικολάου. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με σημαντικούς φορείς από το χώρο του ταξί με στόχο την ενημέρωση σε θέματα του κλάδου που αφορούν διεθνώς τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι της Taxiplon είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την Elite Taxi, έναν από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς ταξί στη Μαδρίτη που απαριθμεί περισσότερα από 4.000 μέλη καθώς και με την FPT Madrid, την ομοσπονδία επαγγελματιών οδηγών ταξί της Μαδρίτης.

Επιπλέον, η έκθεση αποτέλεσε ευκαιρία για την παρουσίαση προτάσεων ηλεκτροκίνητων ταξί και πιο συγκεκριμένα αυτή της εταιρίας LEVC, με υβριδικά μοντέλα που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά του Λονδίνου, καθώς και το NISSAN Leaf που αποτελεί μια δοκιμασμένη λύση στην αγορά της Μαδρίτης στην οποία λειτουργούν ήδη με επιτυχία 120 οχήματα. Η δοκιμή και μόνο ως επιβάτες ήταν αρκετή για να αντιληφθεί κανείς τον τρόπο λειτουργίας της νέας τεχνολογίας καθώς και την επερχόμενη στροφή προς τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Πλήθος εταιριών τεχνολογίας με λύσεις για το σύγχρονο επαγγελματία ολοκλήρωναν την έκθεση με προτάσεις για ταξίμετρα, συστήματα διαχείρισης στόλων, εφαρμογές επιβατών και άλλες λύσεις που θα σημαδέψουν το μέλλον στο χώρο του ταξί

Share this post